Mirë se vini në faqen zyrtare të Hotel Mirador Mumbai. Zgjidhni datat tuaja dhe kërkoni për normat më të ulta në dispozicion dhe marrëveshjet për qëndrimin tuaj..

Use our Power Search to compare the official website rate with 200+ sites with one click.

DKK| |
Monthly Availability  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Lowest Available Rates from

dkk4770/Night

LOWEST PER NIGHT PRICE
Official Website

dkk 4770

View Rates

dkk 5034

View Rates

dkk 5202

View Rates

dkk 5366

View Rates

Click on view rates to select your dates and compare and book the lowest rates.

Select your currency