Mirë se vini në faqen zyrtare të Hotel Mirador Mumbai. Zgjidhni datat tuaja dhe kërkoni për normat më të ulta në dispozicion dhe marrëveshjet për qëndrimin tuaj..

Use our Power Search to compare the official website rate with 200+ sites with one click.

ILS| |
Monthly Availability  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Lowest Available Rates from

ils4770/Night

LOWEST PER NIGHT PRICE
Official Website

ils 4770

View Rates

ils 5118

View Rates

ils 5244

View Rates

ils 5492

View Rates

Click on view rates to select your dates and compare and book the lowest rates.

Select your currency