Mirë se vini në faqen zyrtare të Hotel Mirador Mumbai. Zgjidhni datat tuaja dhe kërkoni për normat më të ulta në dispozicion dhe marrëveshjet për qëndrimin tuaj..

Use our Power Search to compare the official website rate with 200+ sites with one click.

MVR| |
Monthly Availability  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Lowest Available Rates from

mvr1140.51/Night

LOWEST PER NIGHT PRICE
Official Website

mvr 1140.51

View Rates

mvr 1189.28

View Rates

mvr 1236.63

View Rates

mvr 1261.49

View Rates

Click on view rates to select your dates and compare and book the lowest rates.

Select your currency