Mirë se vini në faqen zyrtare të Hotel Mirador Mumbai. Zgjidhni datat tuaja dhe kërkoni për normat më të ulta në dispozicion dhe marrëveshjet për qëndrimin tuaj..

Use our Power Search to compare the official website rate with 200+ sites with one click.

MXN| |
Monthly Availability  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Lowest Available Rates from

mxn4770/Night

LOWEST PER NIGHT PRICE
Official Website

mxn 4770

View Rates

mxn 5045

View Rates

mxn 5207

View Rates

mxn 5383

View Rates

Click on view rates to select your dates and compare and book the lowest rates.

Myra Club - Hotel Mirador, Mumbai

Myra Club gjerë janë të emëruar me të gjitha pajisje moderne për nevojën tonë të ftuar, të bëjë atë të rehatshme dhe të përshtatshme për mysafirët tanë, qoftë në biznes apo argëtim. Në faqen zyrtare të Hotel Mirador Mumbai.

Club Myra at Hotel Mirador Mumbai
270 Sq.ft. Contemporary Modern Urban resort Rooms. Available in Twin & Queen size rooms. Non-Smoking & Smoking rooms. Shower Cubicle rooms only.

The Club Myra at Hotel Hotel Mirador, Mumbai is the perfect place to relax and unwind. The rooms are fitted with all the modern amenities for a comfortable stay.

Select your currency